10. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlés

Szeptember 5–7. (csütörtök–szombat)
Mátraháza
MTA-ELTE VULKANOLÓGIAI KUTATÓCSOPORT, MFT ÁSVÁNYTANI- GEOKÉMIAI SZAKOSZTÁLY

10. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlés: Saxa loquuntur – Kőbe zárt történetek

Védnök: MTA GÁK Kőzettani Albizottság

Április 1-én elindult a 10. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlés regisztrációja.

A konferencia honlapján (http://10kgvgy.elte.hu/) minden fontos információ megtalálható a regisztrációval és az absztrakt beküldéssel kapcsolatban.

A konferencia költsége 48000 Ft, amely tartalmazza a konferencia költségeit, a konferencia csomagot, 2 éjszakára szállást, étkezéseket (kávészünetek, 2 ebéd, 1 vacsora, 1 gála vacsora, 2 reggeli, uticsomag a kirándulásra), a kirándulás költségeit és 27% áfát.

A konferencia maximális létszáma 80 fő, ezért a regisztrációs lehetőség limitált és a beérkezési időrendnek megfelelően tudjuk biztosítani a részvételt. A regisztráció és az absztraktok beküldési határideje: 2019. május 6. hétfő éjfél

A regisztrációs díj fizetésének határideje: 2019. június 14. péntek

A konferencia számlázási és részben a szervezési folyamatai a HBL Travel Kft. segítségével történik. A cég átláthatósági nyilatkozatot tud adni és megfelel a közbeszerzési eljárásban való részvételnek. További információk a honlapon megtalálhatóak.

A terepi napot terveink szerint több csoportban fogjuk szervezni, amely csoportok különböző szakmai témákat lefedve, különböző útvonalakat járnak be. A regisztráció részeként felmérjük, hogy milyen igényekkel számoljunk, és ehhez igazítjuk a végleges terepi programokat. A végleges terepi programra való jelentkezés a későbbiekben történik.

A jubileumi konferencián is tervezünk előadói díjakat kiosztani a legjobb fiatal kutatók számára mind szóbeli, mind poszter kategóriákban.

A szokásoknak megfelelően a jubileumi konferencia során is lesznek plenáris (keynote) előadások, amelyek címét és előadóinak nevét a későbbiekben tesszük közzé.

A konferencia nyelve hagyományosan magyar, de lehetőséget ad külföldi hallgatóknak munkáik bemutatására angol nyelven.

Elérhetőség: 10kgvgy2019@gmail.com

Tisztelettel: a szervezők nevében H. Lukács Réka