Pályázatok

A Társulat állandó pályázatai:

Pályázati felhívás a KRIVÁN PÁL ALAPÍTVÁNYI EMLÉKÉREM elnyerésére

Az Emlékérem elnyerésére magyar egyetemen készült geológiai tárgyú MSc diplomamunkával lehet pályázni. Pályázatot bármely magyar egyetem Társulati tag hallgatója beadhat állampolgárságtól függetlenül.

Benyújtási határidő: az aktuális év november 15.

A diplomamunka elektronikus verzióját a Társulat titkárságára kell eljuttatni november 15-ig, a pályázati adatlappal együtt.

A pályázat részletes feltételeit az Emlékérem Szabályzata (odaítélés feltételei, odaítélés ügyrendje) tartalmazza. Megtalálható a kitüntetéseknél.

                                                       

Pályázati felhívás a SEMSEY ANDOR IFJÚSÁGI EMLÉKÉREM elnyerésére

Az Emlékérem fiatal, földtudománnyal foglalkozó szakembert, egy publikációban közreadott eredménye alapján jutalmaz.

Pályázatot a Társulat azon rendes tagja/i nyújthatja/nyújthatják be, akik/k a pályázat beadását követő év december 31. napjáig nem tölti/k be 30. életévüket. Hölgyek esetében a korhatár gyermekenként két évvel kitolódik. Pályázni tudományos publikációval lehet. A pályázat akkor is elfogadható, ha a publikáció még nem jelent meg, de a kiadó igazolja elfogadását.

Társszerzős publikáció esetén kollektív pályázat is benyújtható.

Benyújtási határidő: az aktuális év november 15.

A publikáció elektronikus verzióját a Társulat titkárságára kell eljuttatni november 15-ig, a pályázati adatlappal és a társszerzői nyilatkozattal együtt.

A pályázat részletes feltételeit az Emlékérem Szabályzata (odaítélés feltételei, odaítélés ügyrendje) tartalmazza. Megtekinthető a kitüntetéseknél.