27. Magyar Őslénytani Vándorgyűlés 2024. május 30 – június 1., Eger

Leírás: 

2024. május 30 – június 1. (csütörtök–szombat)
Eger, Mátyus Udvarház
ŐSLÉNYTANI- RÉTEGTANI SZAKOSZTÁLY

27. Magyar Őslénytani Vándorgyűlés
2024. május 30 – június 1., Eger

 

online jelentkezés
(https://foldtan.hu/hu/node/1772#overlay-context=hu/node/1763)

 

Kedves Kollégák!

A 2024. évi Magyar Őslénytani Vándorgyűlést a megszokott több napos módon 2024. május 30 és június 1 között rendezzük meg. A konferencia helyszíne Eger, a Mátyus Udvarház lesz (https://www.matyusudvarhaz.hu).

A magyar paleontológusok, a paleontológia és a rétegtan iránt érdeklődők éves találkozójára szeretettel hívunk mindenkit, aki kutatási eredményeit előadás vagy A0/A1 méretű poszter formájában be kívánja mutatni, és természetesen azokat is, akiket érdekelnek az őslénytani kutatások legfrissebb hazai eredményei. A program a szokásos módon két előadási napból (csütörtök és szombat) és egy terepbejárásból (péntek) áll majd. Az előadások 15 percesek lesznek. Folytatjuk a szóbeli poszterbemutatás hagyományát is, minden poszterre 5 perc bemutatási idő áll rendelkezésre. A leutazás egyénileg történik, de a terepbejárásra külön buszt bérlünk, melynek során a Bükk geológiai nevezetességeit tekintjük meg, előreláthatóan a Nagyvisnyó, Lukács-hegy (kora miocén) – Nagyvisnyó, 422-es vasúti szelvény (késő karbon) - Nagyvisnyó, Mihálovits-kőfejtő (késő perm) - Eger, Berva-bánya (középső – késő triász) – Eger, Wind téglagyár (késő oligocén) – Eger, Szépasszonyvölgy útvonalon. A részletes programot és információkat a jelentkezők a második, májusi körlevélben fogják megkapni.

A jelentkezési és absztrakt leadási határidő: 2023. április 20. (szombat)

A vándorgyűlés költsége egy főre, MFT tagok részére, két éjszakára, közös svédasztalos étkezésekkel (05. 30: vacsora, 05. 31 buszos kirándulás: reggeli, hidegcsomag, vacsora, 06. 01: reggeli):

 

2–5 ágyas szoba

2–5 ágyas szobák (diák)

Regisztrációs díj ELŐRE fizetendő

15.000,- Ft

9.000,- Ft

A helyszínen fizetendő (szállás+étkezés)

40.800,-Ft

Aki az MFT-n keresztül szeretne EGY számlát kérni az összes költségről, az vegye fel a kapcsolatot Bodor Emesével. A teljes számla a reprezentációs adó összegével 70.900 Ft.

A jelentkezés a regisztráció befizetésével válik érvényessé. A nem MFT tagoknak a regisztráció 26.000,-Ft.

A regisztrációs díj ebben az évben a buszköltséget, a konferenciakiadvány nyomtatását és az előadóterem bérlését is tartalmazza. Kérjük, hogy a Vándorgyűlést megelőzően mindenki egyénileg utalja át közvetlenül az MFT számlájára, vagy fizesse be azt készpénzben az MFT irodájában (a személyes befizetés időpontját kérjük, előre egyeztessék a +36-1-201-9129 telefonszámon vagy az mft@mft.t-online.hu e-mail címen).

Csütörtökön az első közös étkezés a vacsora, ebédidőben pogácsa lesz. A rendezvény alatt ital a büféből fakultatívan saját költségre fogyasztható. A hotel EGY SZÁMLÁT fog kiállítani a szállás és az étkezés költségéről. Aki az MFT-n keresztül szeretne a szállás költségét is tartalmazó regisztrációs díjról számlát kérni, az vegye fel a kapcsolatot Bodor Emesével (e-mail, telefonszám az MFT honlapján https://foldtan.hu)

A jelentkezési lap kitöltésével a jelentkező vállalja, hogy lemondás esetén is megtéríti a hotel által kiszámlázott költségeket, mivel csoportos szállás- és étkezési díjakat kaptunk. Egy éjszakás részvétel esetén is a fenti táblázatban foglalt, teljes költségét kell kifizetni.

Jelentkezni a lap tetején lévő on-line jelentkezési felület kitöltésével lehet. A jelentkezési lap on-line beadása után nem tudunk módosítani a számlázási címen, ezért mindenkitől kérjük a végleges számlázási cím pontos feltüntetését a jelentkezési lapon!

Valamennyi absztraktot és kirándulásvezetőt Bosnakoff Mariann (bosnakoff@yahoo.com) vezetőségi tag címére kérjük elküldeni. Amennyiben bármilyen kérdése van a rendezvénnyel vagy a számlázással kapcsolatban, kérjük forduljon a szakosztály titkárához (Szives Ottilia, o.szives@gmail.com, telefon: 06208080958).

Minden őslénytan iránt érdeklődőt szeretettel várunk!