22. Őslénytani Vándorgyűlés

Május 30. – június 1. (csütörtök–szombat)
Döbrönte, Hasik Hotel

22. Magyar Őslénytani Vándorgyűlés

                A 22. Magyar Őslénytani Vándorgyűlés megrendezését a Nemzeti Kulturális Alap támogatja

On-line jelentkezés

Abstractkötet

Kedves Kollégák!

A 2019. évi Magyar Őslénytani Vándorgyűlést az Északi-Bakonyban, Döbröntén rendezzük meg 2019. május 30–június 1. között.
A rendezvény helyszíne a Hasik Hotel lesz.

A magyar paleontológusok éves találkozójára szeretettel hívunk mindenkit, aki kutatási eredményeit előadás vagy poszter formájában be kívánja mutatni, és természetesen mindenkit, akit érdekel az őslénytan. A program a szokásos módon két előadási napból (csütörtök és szombat) és egy terepbejárásból (péntek) áll majd. Az előadások hosszát idén is a résztvevők száma határozza meg: ettől függően 15-20 perc áll majd rendelkezésre – erről később körlevélben küldünk pontos információt. A leutazás egyénileg történik, aki segítséget igényel az autós leutazáshoz, kérjük, jelezze a jelentkezési lapon, a megjegyzés rovatban. A terepbejárásra külön buszt bérlünk. A kiránduláson a Hárskút – Pénzesgyőr – Herend - Ajka (Csingervölgy) – Dáka útvonalat járjuk be, melynek során alsó-kréta, eocén, szarmata és pannon képződményeket tekintünk meg.

A kirándulás költségét és a kötet nyomtatását mindenki számára az NKA-tól elnyert pályázati támogatásból fedezzük. Ez a pályázati keret lehetővé teszi hallgatók részvételének támogatását is, mely támogatást pályázati úton ítéli oda a szakosztály vezetősége. Az érdeklődés és az anyagi lehetőségek ismeretében teljes vagy részleges támogatást tudunk nyújtani a részvételhez. Pályázni az absztraktok leadásával lehet, a késve érkezett pályázatot nem tudunk elfogadni. 

A vándorgyűlés helyszínen fizetendő költsége egy főre számítva a két éjszakára:

    háromágyas szobában kétágyas szobában egyágyas szobában
számla a hoteltől a helyszínen fizetendő 33.000.- Ft 36.600.- Ft 53.000.- Ft

A hotel számláján "szálláshely szolgáltatás étteremmel" fog szerepelni a teljes összegről. Kérésre két külön számlát is tudnak adni. Az egyiken "szálláshely szolgáltatás étteremmel"  szerepel, a másikon "étkezés", melybe az ebédet és a vacsorát számítják bele. Kérjük mindenki érdeklődje meg a SAJÁT INTÉZMÉNYÉBEN, hogy melyiket tudja szabályosan elszámolni pályázati keretre. A fenti díj tartalmazza a szállás és a teljes étkezés költségeit, valamint az IFA-t két éjszakára.

A fenti összeg NEM tartalmazza a regisztráció díját, amely MFT tagoknak 2000,-Ft, nem MFT tagoknak 9.000,-Ft.
Kérjük, hogy a regisztráció díját a Vándorgyűlés KEZDETE ELŐTT mindenki EGYÉNILEG UTALJA át közvetlenül az MFT számlájára, amelyről számlát állítunk ki.

Az MFT-n keresztül kapott (részvételi díjról szóló) számla az ellátáson felül a reprezentációs adót, az idegenforgalmi adót (IFA) és a társulati regisztráció díját is tartalmazza, így ez a számla teljes egészében elszámolható.

számla a Társulattól   háromágyas szobában kétágyas szobában egyágyas szobában
MFT tag díjbekérőre előzetesen átutalandó 55.955.- Ft 61.483.- Ft 86.669.- Ft
nem MFT tag díjbekérőre előzetesen átutalandó 62.955.- Ft 68.483.- Ft 93.669.- Ft

Jelentkezni a lap tetején lévő on-line jelentkezési felület kitöltésével lehet. Mindenkitől kérjük a számlázási cím pontos feltüntetését a jelentkezési lapon!

HATÁRIDŐK:

A végleges jelentkezési határidő: március 31. (vasárnap)

A végleges absztrakt leadási határidő: április 18 (csütörtök).

Az elkésett absztraktok kimaradnak a kötetből.
Kérünk továbbá mindenkit, akinek az elmúlt évek során a Vándorgyűlésekkel kapcsolatos fizetési hátraléka van, hogy rendezze azt a jelentkezési határidő végéig, különben a jelentkezését nem tudjuk elfogadni.

Valamennyi absztraktot és kirándulásvezetőt Bosnakoff Mariann (bosnakoff@yahoo.com) vezetőségi tag címére kérjük elküldeni.

Amennyiben bármilyen kérdése van a rendezvénnyel vagy a számlázással kapcsolatban, kérjük forduljon a szakosztály titkárához (Szives Ottilia, sziveso@nhmus.hu, telefon: 06208080958).

Letölthető absztrakt sablon

Minden őslénytan iránt érdeklődőt szeretettel várunk!