Új rendszerrel küldjük körleveleinket július 23-tól

Leírás: 

Tisztelt Tagtársak, Érdeklődők, Partnereink!

Következő körlevelünket már egy új hírlevél kezelő rendszerrel küldjük Önöknek.

Az új arculat mellett néhány új funkcióval is kiegészül eddigi szolgáltatásunk:

  • A körlevelek alján található hivatkozásokkal bármikor lehetőségük lesz leiratkozni, az Önökről tárolt adatokat megtekinteni, illetve e-mail címüket módosítani.
  • A körleveleket ezentúl nem szükséges visszaigazolni (visszaküldeni), a levél megnyitásakor a képek engedélyezésével az olvasási visszaigazolás automatikusan megtörténik.
  • A Társulat honlapján (foldtan.hu) a nyitó oldalon a "Hírek, körlevelek, felhívások" rovatnál az elküldött körlevelek bármikor újra megtekinthetők lesznek.

A hírlevelek sajátosságai miatt a legtöbb népszerű levelezőrendszernél (Gmail, Yahoo, stb.) előfordulhat, hogy a körlevelek nem az elsődleges Beérkezett üzenetek mappába, hanem egy másik (Promóciók, Reklámok, Kéretlen levelek, stb.) nevű mappába kerülnek. Ennek elkerülésére minden levelezőrendszernél más és más egyéni beállítások szükségesek, melyet Önöknek kell elvégezni a levelezőrendszer saját felületén.

Tapasztalataink szerint a legtöbb levelezőrendszernél van lehetőség egyedi üzenetszabályok (szűrők) létrehozására, amellyel egyértelműen megadható, hogy egy adott feladótól érkező levél melyik mappába kerüljön.
A legnépszerűbb Gmail levelezőrendszernél például ezt az alábbiak szerint lehet beállítani:

  • Beállítások -> Szűrők és letiltott címek -> Új szűrő létrehozása
  • Feladó: korlevel@foldtan.hu -> Szűrő létrehozása
  • Kategória: Elsődleges -> Szűrő létrehozása

Bízunk benne, hogy az átállás zökkenőmentes lesz, de ha bármi kérdésük, problémájuk lenne későbbiekben a körlevelekkel kapcsolatosan, kérjük, e-mailben (mft@mft.t-online.hu) jelezzék részünkre!