"RIS-Internship" program népszerűsítése

március 14.

EIT RAWMATERIALS

Kedves MSc-s hallgatók!

 

Amennyiben a nyersanyag szektorhoz tartozó képzésben (földtudományi, bányászati, kohászati, anyagtudományi...) résztvevő MSc-s hallgató vagy, szeretnélek meghívni a RIS-Internship program keretében megrendezésre kerülő “2. Matchmaking event” rendezvényünkre, mely online formában, március 14.-én kedden 1600 és 1730 között kerül megrendezésre. ­*

A „RIS-Internship” program az EIT Raw Materials támogatásával megvalósuló projektként fut 2022-től 2024 végéig. A projekt fő célja egy fenntartható, jól felépített és strukturált hallgatói szakmai gyakorlat hálózat megvalósítása a keleti-EU tagországok mesterszakos hallgatói számára, akik a nyersanyag szektorhoz tartozó képzésekben vesznek részt (földtudományi, bányászati, kohászati, anyagtudományi...). A projekt fontos célja, hogy kiszélesítse az egyetemek és az ipar partnerek közötti együttműködést a keleti-EU (RIS) régióban, továbbá a végzett hallgatók foglalkoztatásának régión belüli fellendítése.

Azok a hallgatók, akik a „RIS-Internship” projekt keretében töltik a szakmai gyakorlatukat, a programból ösztöndíj finanszírozásban részesülnek.

A “Matchmaking event” rendezvény célja a "RIS-Internship" program népszerűsítése, valamint a hallgatók és a potenciális mentorok egymásnak való bemutatása, megismertetése. A rendezvény keretében lehetőség nyílik kapcsolatok és kapcsolódási pontok kialakítására a cégek és a hallgatók között, így teremtve mindkét fél számára előnyös helyzetet.

A regisztrációs felület március 13.-án 1200 (CET) óráig lesz nyitva. A regisztrációhoz kérjük kattintson IDE Az online platformra való belépési link minden regisztráltnak kiküldésre kerül, a regisztráció lezárta után.

* A regisztrált résztvevők számára az online platform szintén nyitva lesz március 16.-án és 17.-én, 900 és 1500 (CET) között, további (hallgató-cég) kapcsolatépítési lehetőségre.

 

Üdvözlettel,

Móricz Ferenc