26. Magyar Őslénytani Vándorgyűlés 2023

Leírás: 

2023. május 18-20. (csütörtök–szombat)
Pécsvárad, István Király szálló
ŐSLÉNYTANI- RÉTEGTANI SZAKOSZTÁLY

26. Magyar Őslénytani Vándorgyűlés 2023.
2023. május 18-20., Pécsvárad

 

online jelentkezés

 

Kedves Kollégák!

A 2023. évi Magyar Őslénytani Vándorgyűlést a megszokott több napos módon a Mecsekben 2023. május 18-20. között rendezzük meg. A konferencia helyszíne Pécsvárad, István Király Szálló (https://www.pecsvaradivar.hu).

A magyar paleontológusok, a paleontológia és a rétegtan iránt érdeklődők éves találkozójára szeretettel hívunk mindenkit, aki kutatási eredményeit előadás vagy A0/A1 méretű poszter formájában be kívánja mutatni, és természetesen azokat is, akiket érdekelnek az őslénytani kutatások legfrissebb hazai eredményei. A program a szokásos módon két előadási napból (csütörtök és szombat) és egy terepbejárásból (péntek) áll majd. Az előadások 15 percesek lesznek. Folytatjuk a szóbeli poszterbemutatás hagyományát is, minden poszterre 5 perc bemutatási idő áll rendelkezésre. A leutazás egyénileg történik, de a terepbejárásra külön buszt bérlünk, melynek során a Keleti-Mecsek geológiai nevezetességeit tekintjük meg, előreláthatóan a Danitzpuszta – Fazekasboda - Feked - Zengővárkony – Óbányai-völgy útvonalon. A részletes programot és információkat a jelentkezők a második, májusi körlevélben fogják megkapni.

A jelentkezési és absztrakt leadási határidő: 2023. április 7. (péntek)

A vándorgyűlés költsége egy főre, MFT tagok részére, két éjszakára, közös svédasztalos étkezésekkel (05.18: vacsora, 05.19 buszos kirándulás: reggeli, hidegcsomag, vacsora, 05.20: reggeli):

 

2 ágyas szoba (házaspárok

előnyben)

3 ágyas szoba

4 ágyas szoba

2-5 ágyas szobák

(emeletes ágyak)

5 ágyas szobában diák

Az MFT részére ELŐRE fizetendő

8.000,- Ft

8.000,- Ft

3.000,-. Ft

A helyszínen fizetendő

39.660,-Ft

600,- Ft IFA

31.660,-

600,- Ft IFA

31.660,-

600,- Ft IFA

Teljes költség

48.260,- Ft

40.260,- Ft

34.660,-. Ft

 

A regisztrációs díj ebben az évben a buszköltséget is tartalmazza. Kérjük, hogy a Vándorgyűlést megelőzően mindenki egyénileg utalja át közvetlenül az MFT számlájára, vagy fizesse be azt készpénzben az MFT irodájában (a személyes befizetés időpontját kérjük, előre egyeztessék a +36-1-201-9129 telefonszámon vagy az mft@mft.t-online.hu e-mail címen). A jelentkezés a regisztráció befizetésével válik érvényessé, aki a jelentkezési határidőig nem fizet az MFT felé, annak a jelentkezése törlésre kerül. A nem MFT tagoknak a regisztráció 11.000,-Ft.

Csütörtökön az első közös étkezés a vacsora, ebédidőben pogácsa lesz. A rendezvény alatt ital a büféből fakultatívan saját költségre fogyasztható. A hotel EGY SZÁMLÁT fog kiállítani a szállás és az étkezés költségéről. Emellett a helyszínen kell fizetni az idegenforgalmi adót (IFA), mely két éjszakára 600,- Ft. Erről a hotel NEM tud számlát adni. Aki az MFT-n keresztül szeretne a szállás költségét is tartalmazó regisztrációs díjról számlát kérni, az vegye fel a kapcsolatot Bodor Emesével (e-mail, telefonszám az MFT honlapján https://foldtan.hu)

A jelentkezési lap kitöltésével a jelentkező vállalja, hogy lemondás esetén is megtéríti a hotel által kiszámlázott költségeket, mivel csoportos szállás- és étkezési díjakat kaptunk. Egy éjszakás részvétel esetén is a fenti táblázatban foglalt, teljes költségét kell kifizetni.

Jelentkezni a lap tetején lévő on-line jelentkezési felület kitöltésével lehet. A jelentkezési lap on-line beadása után nem tudunk módosítani a számlázási címen, ezért mindenkitől kérjük a végleges számlázási cím pontos feltüntetését a jelentkezési lapon!

Valamennyi absztraktot és kirándulásvezetőt Bosnakoff Mariann (bosnakoff@yahoo.com) vezetőségi tag címére kérjük elküldeni. Amennyiben bármilyen kérdése van a rendezvénnyel vagy a számlázással kapcsolatban, kérjük forduljon a szakosztály titkárához (Szives Ottilia, sziveso@nhmus.hu, telefon: 06208080958).

Minden őslénytan iránt érdeklődőt szeretettel várunk!