A CROWDTHERMAL projekt webinar 2022.12.14.

Leírás: 
CROWDTHERMAL 

2022.12.14. 15:00

online

 

Az EU által finanszírozott CROWDTHERMAL projekt bemutatkozó webináriumra hívja a közösségeket, a helyi hatóságokat és minden más érdekelt felet azon szolgáltatásokról, amelyek célja a geotermikus projektek fejlesztése és támogatása.

Szolgáltatásainkkal az alábbi kérdések megválaszolásában kívánunk segíteni:

- Hogyan kezeljük a környezetvédelemmel, pénzügyekkel, kockázatcsökkentéssel és társadalmi szerepvállalással kapcsolatos nehézségeket egy geotermikus projektben?

- Melyek azok a kulcsfontosságú elemek, amelyeket figyelembe kell venni a közösségi finanszírozású geotermikus projektek fejlesztése során?

- Hogyan szerezhetünk tudomást az alternatív finnanszírozású európai geotermikus projektekről?

- ezekhez a pénzekhez hogyan regisztrálhatunk projektet, és hogyan léphetünk kapcsolatba a projektfejlesztőkkel?

- Hol tudhatunk meg többet a geotermikus energiáról, az alternatív finanszírozásról, a kockázatcsökkentésről vagy a társadalmi szerepvállalási stratégiákról?Csatlakozzon hozzánk 2022. december 14-én, és ismerje meg ingyenesen ezeket a szolgáltatásokat!

Részletek: https://www.crowdthermalproject.eu/2022/11/24/webinar-crowdthermal-services-an-introduction-for-communities-and-local-authorities/

Regisztráció: https://www.eventbrite.be/e/crowdthermal-services-an-introduction-for-communities-local-authorities-tickets-474679809087