A H2020 keretprogram által finanszírozott CROWDTHERMAL projekt legújabb tájékoztatója

Leírás: 

Tisztelt Tagtársak, Érdeklődők!

A Horizont 2020 keretprogram által finanszírozott CROWDTHERMAL projekt megnyitja alapvető szolgáltatásainak tárházát a polgári közösségek, a geotermikus projektek fejlesztői és a helyi hatóságok számára annak érdekében, hogy megkönnyítse a polgárok bevonását a geotermikus energiaprojektek fejlesztésébe.

A részletes sajtótájékoztató itt olvasható: https://www.crowdthermalproject.eu/2022/07/04/crowdthermal-launches-beta-version-of-its-services/

Az EU által finanszírozott CROWDTHERMAL projekt küldetése, hogy alternatív finanszírozási rendszerek és társadalmi szerepvállalási eszközök segítségével ösztönözze a társadalmi rétegeket a geotermikus projektek fejlesztésében való közvetlen részvételre. A projektcsoport elindítja a geotermikus projektek alternatív finanszírozásával, társadalmi szerepvállalásával és kockázatcsökkentésével kapcsolatos szolgáltatáscsomagjának béta-verzióját. Ezek a szolgáltatások környezetvédelmi tanulmányokat, gazdasági szempontokat, pénzügyi kockázatcsökkentést és társadalmi elfogadottsági megfontolásokat foglalnak magukban.