Ifjú Szakemberek Ankétja, 2022. március 25–26.

          2022. március 25-26.
Orosháza-Gyopárosfürdő, Alföld Gyöngye Hotel
MGE, MFT

IFJÚ SZAKEMBEREK ANKÉTJA
Orosháza-Gyopárosfürdő

2022. március 25-26

Tisztelt Tagtársaink!

A Magyar Geofizikusok Egyesületének Ifjúsági Bizottsága és a Magyarhoni Földtani Társulat Ifjúsági Bizottsága 2022. március 25-26-án, Orosháza-Gyopárosfürdőn, az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpontban rendezi meg hagyományos közös konferenciáját, az

Ifjú Szakemberek Ankétját.

Magyar nyelvű felhívás (letölthető)

Angol nyelvű felhívás (letölthető)

Az idei rendezvény előadásait 35 év alatti geológus és geofizikus előadóknak és társszerzőiknek három kategóriában hirdetjük meg:
    elméleti,
    gyakorlati,
    poszter szekcióban.

Előadások
    Időtartama: 15 perc (vita az előadói blokkok végén).
    A bemutatók nyelve angol.
    Az előadások angol, illetve magyar nyelven egyaránt megtarthatók.
    Projektort és laptopot biztosítunk.
    Az előadások nyilvánosak.

Poszterek
    Mérete: 150 cm (magas) x 90 cm (széles).
    A poszterek szövege angol nyelvű.
    Poszter helyet biztosítunk.
    Bemutatásuk a szokott módon, 2 részletben zajlik majd:
    3 perces összefoglaló (magyarul vagy angolul, maximum 3 angol nyelvű diával),
    poszter szekcióban kötetlenül.

Előadás/poszter tartalmi kivonatok
Angol nyelven, terjedelme maximum 700 szó (az ezt meghaladó kivonatokat átszerkesztjük). Az előadások/poszterek tartalmi kivonatát kérjük határidőre a rendezvény honlapján keresztül feltölteni: http://www.isza.hu/ Itt a benyújtandó absztrakt formai követelménye is megtalálható. (Eloadok_neve.doc formátumban. A cím, szerző(k), tanszék/intézet a feltöltött fájlban is legyen feltüntetve!).

Előadások és részvételi szándék bejelentése: 2022. február 21.

Regisztráció
    Előadások és részvételi szándék bejelentésének határideje: 2022. február 28, éjfél.
A határidő után beérkezett előadások programba való bekerülését nem tudjuk garantálni.
Felhívjuk továbbá a jelentkezők figyelmét, hogy a szóbeli előadások számát (az időbeli korlátok miatt) 30 előadásban maximáljuk. Ezt meghaladó szóbeli előadás esetén a poszter szekcióba sorolásról egy szakmai bizottság dönt, melynek döntését az előadók kötelesek elfogadni.

    A rendezvényre regisztrálni csak on-line, a http://www.isza.hu honlapon keresztül lehet, ahol a benyújtandó absztrakt formai követelménye is megtalálható. Ha bármilyen problémája adódik a jelentkezéssel, kérjük, keresse meg a szervezőket vagy a Magyar Geofizikusok Egyesülete Titkárságát (1145 Budapest, Columbus u. 17-23. 4/401, tel: (1) 201-9815).

Részvételi díjak
    A számlák három tételt tartalmaznak az alábbiak szerint

  Regisztrációs díj  Szállás továbbértékesítés
(1 éjszaka)
Étkezés
(1 reggeli, 2 ebéd, 1 vacsora)
Összesen
Hallgatók* 12 000 Ft  10 000 Ft 8 000 Ft 30 000 Ft/fő
 Dolgozók 23 000 Ft 10 000 Ft  8 000 Ft 41 000 Ft/fő

 * Kedvezményes díj nappali tagozatos diák és doktorandusz hallgatóknak.

    Az árak tartalmazzák az ÁFA-t és az idegenforgalmi adót. A számla végösszegét adózási okokból szét kell bontanunk (étkezés, szállás, regisztrációs díj).
    A rendezvényen való részvételhez a teljes részvételi díjat ki kell fizetni, részfizetés nem lehetséges.
    A rendezvényen csak az előzetesen befizetett, regisztrált résztvevők vehetnek részt és tarthatnak előadást, helyszíni fizetést nem tudunk elfogadni.

Felhívjuk az MGE és az MFT azon előadást tartó egyetemista vagy doktorandusz tagjainak figyelmét, akiknek problémát jelent a részvételi díj kifizetése, hogy az MGE tagok, a Magyar Geofizikusok Egyesületének Elnökségéhez fordulhatnak támogatásért, melynek feltétele a legalább 1 éves Egyesületi tagság (az Egyesület vezetőségének döntése értelmében a SZJA 1%-ából származó bevételt az előadást tartó fiatalok részvételének elősegítésére kívánja felhasználni). Az MFT tagokat a Magyarhoni Földtani Társulat részesíti támogatásban. A támogatást az on-line regisztráció során is kell kérni, majd írásban elküldeni a kérelmet az MGE-nek, illetve az MFT-nek. Az MFT támogatásra csak azon nappali tagozatos egyetemi hallgatók jogosultak, akik 2021-ben rendelkeznek aktív MFT tagsággal.

Kérjük, hogy amint megkapta a díjbekérőt, melyen szerepel, hogy Önnek milyen összeget kell befizetni részvételi díjként (ez eltérő lehet, mivel a MGE, valamint az MFT tagjai hallgatóként más és más kedvezményt kaphatnak) szíveskedjen átutalni a díjbekérőn szereplő összeget az alábbi bankszámla számra:

Kedvezményezett neve: Magyar Geofizikusok Egyesülete
Bankszámla száma: 10200830-32310195-00000000
Amint az összeg megérkezik a bankszámlára, Ön kap egy számlát a befizetésről. Kérjük a jelentkezéskor egyértelműen tüntesse fel, hogy kinek a nevére, címére kéri kiállítani a számlát, mivel az érvényes számlázási szabályok szerint végszámlát sztornózni csak akkor lehet, ha meghiúsul a teljesítés (nem vesz részt a rendezvényen a jelentkező).  Másik névre és címre új végszámlát nem áll módunkban kiállítani. A fent leírtak miatt kérjük nyomatékosan, hogy gondolják át a regisztráció előtt, kinek a nevére és címére kérik a számlát kiállíttatni.

A távolabbról érkezőknek lehetősége van március 24-én éjszakára szállást foglalni, de ezt a szállásköltséget (10.000.- Ft, mely tartalmazza a következő napi reggelit és az idegenforgalmi adót) mindenkinek saját magának kell fizetnie, a részvételi díjon felül. Ebben az esetben kérjük, hogy a regisztrációkor a 0. éjszakát is szíveskedjenek bejelölni, amennyiben azt igénylik.

A rendezvényen a legjobb ifjú előadók értékes díjakat vehetnek át az említett kategóriákban, a felkért zsűri, a szponzorok és a közönség döntése alapján.

Az egyesületek által felajánlott díjakat csak egyesületi tagoknak van módunkban odaítélni.

Az Ifjú Szakemberek Ankétja szakmai továbbképzési célú rendezvénynek minősül. SZJ száma: 74.87.15.0.

Helyszín
Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont
5904, Orosháza-Gyopárosfürdő, Gyopárosi út 3.
Telefon:    +36 68 512 710    
E-mail: info@alfoldgyongye.hu
Facebook: facebook.com/alfoldgyongyehotel

    Érkezés a hotelhez
A hotel megközelíthetőségéről bővebb információ a https://alfoldgyongye.hu/kapcsolat/ oldalon érhető el. A vendégek részére ingyenes parkolóhelyet biztosítanak.

A RENDEZVÉNNYEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEKKEL KÉRJÜK A SZERVEZŐBIZOTTSÁGOT MEGKERESNI:

HEGEDŰSNÉ PETRÓ ERZSÉBET  06-1-201-9815 postmaster@mageof.t-online.hu
BERECZKI LÁSZLÓ 06-30-597-9875 mammut.cstb@gmail.com
VIRÓK ANDRÁS  06-30-355-5404 andras.virok@gmail.com
MIKLÓS DÓRA 06-70-366-5840 miklosdoragina94@gmail.com
ZAHUCZKI PÉTER 06-70-373-4136 pzahuczki@mol.hu


Magyar nyelvű felhívás (letölthető)

Angol nyelvű felhívás (letölthető)