ENGIE webinar sorozat júniusban. Geotudományokban sikeres hölgyek válaszolnak fiatalok kérdéseire!

Tisztelt Tagtársak, Érdeklődők!

Az ENGIE program élő online webinar sorozatára június 4, 10, és 17-én kerül sor, mindenkit szeretettel várnak, de különösen a fiatalokat, a pályaválasztás előtt állókat!

Kérjük, küldjék el a webinar hírét ismerőseiknek, minél több fiatal értesüljön a hírről! A programot és szórólapját megtalálják honlapunk eseménynaptárában is!

Regisztráció szükséges, ld alább!

A földtudományokban pédásan sikeres hölgyek elő online adásban osztják meg tapasztalataikat a földtudományok és a geomérnöki tudományok területén, és válaszolnak a webinar résztvevőinek kérdéseire. A kérdések és válaszok során a résztvevőknek alkalmuk lesz többet megtudni a földtudományok társadalmi jelentőségéről és a földtudományokkal kapcsolatos karrierlehetőségek sokféleségéről.

ENGIE Webinar #1 - 2021. június 3., 18:00 - 19:00 CEST

Élő kérdezz-felelek Isabel Fernández geológussal és Ruth Allington mérnökgeológussal - Mérnökgeológia és geofizika.
Kérjük, regisztráljon az alábbi linken: https://bit.ly/33C9vNc

ENGIE Webinar #2 - 2021. június 10., 18:00 - 19:00 CEST
Élő kérdés-felelek Meaza Tsige mérnökgeológussal, Hartai Éva és Emma Rehnström geológusokkal - Sarkvidéki geológia, földtani örökség, bányászat, mérnökgeológia és geotechnika.
Kérjük, regisztráljon ezen a linken: https://bit.ly/2RUxkxe

ENGIE Webinar #3 - 2021. június 17., 18:00 - 19:00 CEST
Élő kérdezz-felelek Deborah McCombe, Ana María Alonso Zarza és Fiona Watters geotudósokkal - Bányászat, térinformatika, éghajlatváltozás és szedimentológia.
Kérjük, regisztráljon ezen a linken: https://bit.ly/3uMOVpb