Meghívó Mádlné Szőnyi Judit online doktori védésére. Május 27, 11. óra. Regisztrálni kell!

Tisztelt Tagtársak, Érdeklődők!

Tisztelettel és szeretettel hívunk minden kedves érdeklődő kollégát Mádlné Szőnyi Judit MTA doktori védésére, melyre 2021. május 27-én online formában, Zoom platformon kerül sor.

A részvétel előzetes regisztrációt igényel, amit ezen a linken keresztül lehet megtenni: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZItc-ygrj4iGNYj75A_Tz6Is8vyEtGs3-8e

MEGHÍVÓ
Az MTA Doktori Tanácsa meghívja Önt
Mádlné Szőnyi Judit:
Felszínalatti vízáramlások mintázata fedetlen és kapcsolódó fedett karbonátos víztartó rendszerekben, a Budai-termálkarszt tágabb környezetének példáján

című értekezésének 2021. május 27-én 11. órakor az MTA Zoom rendszerében tartandó online nyilvános vitájára, a 11/2020. (V. 08.) Elnöki Határozattal összhangban.

Az értekezés opponensei: Szarka László, az MTA rendes tagja Szűcs Péter, az MTA doktora, Szőcs Teodóra, PhD

Az értekezés és a tézisek itt megtekinthetők: http://real-d.mtak.hu/1317/

Az online nyilvános vitában való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni és az online védés tájékoztatóját megtekinteni az Akadémia honlapján, a nyilvános vita meghirdetési felületén, az eseménynaptárban lehet. (https://mta.hu/esemenynaptar)

Az online MTA doktori védésről hivatalos hang- és képfelvétel készül. Az online védésen résztvevők a regisztrációval tudomásul veszik, hogy az online nyilvános vitáról hivatalos információ nyújtására kizárólag az MTA jogosult, a résztvevők önálló hang- és képfelvétel készítésére nem jogosultak.
A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen is, a hozzászólást aláírásával vállalva — a védést megelőző nap déli 12 óráig a Doktori Tanács Titkársága tudományterületileg illetékes szakreferensének megküldve — észrevételt tehet.