Meghívó Mádlné Szőnyi Judit online doktori védésére. Május 27, 11. óra. Regisztrálni kell!

Leírás: 

Tisztelt Tagtársak, Érdeklődők!

Tisztelettel és szeretettel hívunk minden kedves érdeklődő kollégát Mádlné Szőnyi Judit MTA doktori védésére, melyre 2021. május 27-én online formában, Zoom platformon kerül sor.

A részvétel előzetes regisztrációt igényel, amit ezen a linken keresztül lehet megtenni: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZItc-ygrj4iGNYj75A_Tz6Is8vyEtGs3-8e

MEGHÍVÓ
Az MTA Doktori Tanácsa meghívja Önt
Mádlné Szőnyi Judit:
Felszínalatti vízáramlások mintázata fedetlen és kapcsolódó fedett karbonátos víztartó rendszerekben, a Budai-termálkarszt tágabb környezetének példáján

című értekezésének 2021. május 27-én 11. órakor az MTA Zoom rendszerében tartandó online nyilvános vitájára, a 11/2020. (V. 08.) Elnöki Határozattal összhangban.

Az értekezés opponensei: Szarka László, az MTA rendes tagja Szűcs Péter, az MTA doktora, Szőcs Teodóra, PhD

Az értekezés és a tézisek itt megtekinthetők: http://real-d.mtak.hu/1317/

Az online nyilvános vitában való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni és az online védés tájékoztatóját megtekinteni az Akadémia honlapján, a nyilvános vita meghirdetési felületén, az eseménynaptárban lehet. (https://mta.hu/esemenynaptar)

Az online MTA doktori védésről hivatalos hang- és képfelvétel készül. Az online védésen résztvevők a regisztrációval tudomásul veszik, hogy az online nyilvános vitáról hivatalos információ nyújtására kizárólag az MTA jogosult, a résztvevők önálló hang- és képfelvétel készítésére nem jogosultak.
A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen is, a hozzászólást aláírásával vállalva — a védést megelőző nap déli 12 óráig a Doktori Tanács Titkársága tudományterületileg illetékes szakreferensének megküldve — észrevételt tehet.