24. Magyar Őslénytani Vándorgyűlés - 2021. szeptember 9–11. Nagyhuta

Szeptember 9–11. (csütörtök-szombat)
Nagyhuta
Őslénytani- Rétegtani Szakosztály
 

24. Magyar Őslénytani Vándorgyűlés 2021

A 24. Magyar Őslénytani Vándorgyűlés megrendezését a Nemzeti Kulturális Alap támogatja

A rendezvényen védettségi igazolvány birtokában lehet részt venni!
Online jelentkezés

Kedves Kollégák!
A pandémiás szigorítások ellenére is optimisták vagyunk és úgy tervezzük, hogy a 2021. évi Magyar Őslénytani Vándorgyűlést a megszokott több napos módon a Zempléni-hegységben, a nagyhutai Kőkapu Hotelben rendezzük meg 2021. szeptember 9–11. között (http://kokapu.hu/).
A magyar paleontológusok és a paleontológia iránt érdeklődők éves találkozójára szeretettel hívunk mindenkit, aki kutatási eredményeit előadás vagy poszter formájában be kívánja mutatni, és természetesen azokat is, akiket érdekelnek az őslénytani kutatások legfrissebb hazai eredményei. A program a szokásos módon két előadási napból (csütörtök és szombat) és egy terepbejárásból (péntek) áll majd. Az előadások 15 percesek lesznek. Folytatjuk a szóbeli poszterbemutatás hagyományát is, minden poszterre 5 perc bemutatási idő áll rendelkezésre. A leutazás egyénileg történik, a terepbejárásra külön buszt bérlünk, melynek során a környék geológiai és kulturális nevezetességeit tekintjük meg.
A NKA-tól elnyert pályázati támogatás ebben az évben lehetővé tette nemcsak a kirándulás költségének és a kötet nyomtatásának finanszírozását, hanem minden résztvevő teljes részvételi költségének csökkentését is. Emellett az NKA pályázati keretből hat hallgató teljes részvételi költsége is finanszírozható, mely támogatást pályázati úton ítéli oda a szakosztály vezetősége. Pályázni az absztraktok határidőre történő leadásával lehet. Hallgatóként az indulhat, akinek a jelentkezési határidő idején vagy az azt megelőző egy éven belül hallgatói MSc, BSc vagy PhD jogviszonya van/volt bármely felsőoktatási intézményben. Késve érkezett pályázat nem indulhat a hallgatói versenyben. A jelentkezési és absztrakt leadási határidő: 2021. augusztus 1.
A vándorgyűlés TELJES költsége egy főre számítva (forintban):

  2 x 3 ágyas rönkház 3 ágyas hotelszoba, vagy 2-6 ágyas apartman egyágyas szoba
A) EGY számla a hoteltől
(a helyszínen fizetendő)
NEM tartalmazza a regisztrációs díjat
16.000.-
+IFA
25.000.-
+IFA
28.900.-
+IFA
B) számla az MFT-től
(az MFT részére előzetesen átutalandó)
38.810.- 54.850.- 61.860.-

A jelentkezési lap kitöltésével a jelentkező vállalja, hogy lemondás esetén is megtéríti a hotel által kiszámlázott költségeket, mivel csoportos szállás- és étkezési díjakat kaptunk. Egy éjszakás részvétel esetén is a fenti  táblázatban foglalt, teljes költséget ki kell fizetni.
Jelentkezni a lap tetején lévő on-line jelentkezési felület kitöltésével lehet. A jelentkezési lap on-line beadása után nem tudunk módosítani a számlázási címen, ezért mindenkitől kérjük a végleges számlázási cím pontos feltüntetését a jelentkezési lapon!
Kérjük, hogy a szobaopciókat mindenki nézze meg a szálloda weboldalán. A hotel EGY SZÁMLÁT fog kiállítani a szállás és az étkezés költségeiről. Az MFT-n keresztül kapott számla a reprezentációs adót is tartalmazza, így ez a számla teljes egészében elszámolható. A fenti táblázatban szereplő MFT-s díj tartalmazza a szállás, a teljes étkezés és az IFA költségeit. Az IFA 2 éjszakára 800,- Ft, melyről a hotel NEM tud számlát adni, így a hoteltől kapott számlákon az IFA-val csökkentett összeg fog szerepelni.
A hotelben fizetett összeg NEM tartalmazza a regisztráció díját, amely MFT tagoknak 3.000,-Ft, nem MFT tagoknak 9.000,-Ft. Kérjük, hogy aki a hotelben fizetős opciót választja, az a Vándorgyűlést megelőzően egyénileg utalja át közvetlenül az MFT számlájára, vagy fizesse be azt készpénzben az MFT irodájában. Kérünk továbbá mindenkit, akinek az elmúlt évek során a vándorgyűlésekkel kapcsolatos fizetési hátraléka vagy tagdíj elmaradása van, hogy rendezze azt a jelentkezési határidő végéig, különben a jelentkezését nem tudjuk elfogadni.
A jelentkezési és absztrakt leadási határidő: 2021. augusztus 1. A késve érkezett absztraktok kimaradnak a kötetből.
Valamennyi absztraktot és kirándulásvezetőt Bosnakoff Mariann (bosnakoff@yahoo.com) vezetőségi tag címére kérjük elküldeni. Amennyiben bármilyen kérdése van a rendezvénnyel vagy a számlázással kapcsolatban, kérjük forduljon a szakosztály titkárához (Szives Ottilia, sziveso@nhmus.hu, telefon: 06208080958).

Letölthető absztrakt sablon itt.

Minden őslénytan iránt érdeklődőt szeretettel várunk!