WebGEOMates '21 - november 19. péntek.

Leírás: 

2021. november 19. (péntek) 8.45 óra
online

WebGEOMates '21
online konferencia

Kedves Kollégák!

Az MFT Geomatematikai és Informatikai Szakosztálya fiatal kutatóknak tart online konferenciát környezeti adatok elemzése témakörében 2021.11.19-én. A konferencia programja és az előadások kivonatai itt olvashatók. Mivel nagy hangsúlyt szeretne fektetni a vezetőség a szakmai vitára, így fokozottan várunk minden érdeklődőt, minden érintett szakterületről.
 
A konferencia Zoom-on lesz megtartva itt:

Meeting ID: 892 6745 1251
Passcode: 757702

A 2021. november 19-én tartandó webGeoMATES konferencia kiváló lehetőséget nyújt azon hallgatóknak a stresszmentes tűzkeresztségre akik korábban idegen nyelven még nem tartottak előadást. Mindez  egy kötetlen, barátságos légkörben oldott formában történik, ahol mind a szekcióelnök és a résztvevő tapasztaltabb gárda is építő kritikával igyekszik segítséget nyújtani a későbbi publikációhoz vagy új kutatási szempontok figyelembe vételéhez, kifejezetten segítve ezzel a kutatói utánpótlás nevelést.

Akik úgy érzik, hogy angol tudásuk még nem tökéletes az előadáshoz, eredményeiket poszter formájában is bemutathatják. A poszterek előzetes feltöltésével a résztvevők ugyanúgy előzetes megjegyzéseket, kérdéseket tehetnek fel az előadónak, mint az előadásoknál. Válaszlehetőség is nyílik az online térben.

Szeretettel hívunk minden mester és doktorandusz képzésben résztvevő hallgatót online rendezvényünkre!

Tudjuk, hogy a pandémia megnehezítette, hogy hallgatóink és a fiatal kutatók nemzetközi platformokon mutathassák be eredményeiket, így mint aktív oktatókat és kutatókat, kérem, hogy továbbítsák köreikbe az esemény felhívását, hogy minél több hallgatóhoz juthasson el! Kérem, hogy bátorítsák hallgatóikat az aktív részvételre!

Üdvözlettel,
 

Fedor Ferenc (MFT), Kovács József (MTA), Hatvani István
   elnök,                        elnök                          titkár