11. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlés (Sopron, 2020. szept. 10–12.) második körlevele

Kedves Kollégák!

Koronavírus-járvány ide vagy oda, úgy készülünk, hogy megtartjuk a 11. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlést, 2020. szeptember 10-12-én, Sopronban. Figyelemmel kísérjük a korlátozásokat, ajánlásokat, és annak fényében fogunk majd változtatni, amennyiben szükséges lesz. Addig is minden az eredeti kerékvágásban halad. Megnyitottuk online regisztrációs felületünket, amely a http://11kgvgy.mbfsz.gov.hu honlap regisztrációs fülén érhető el. Kérek mindenkit, hogy az alábbi emailen jelentkezzen, ha kérdése van, vagy probléma merül fel a regisztráció kitöltésekor: 11kgvgy2020@gmail.com.

A regisztráció és az absztraktok beadási határideje nem változik, május 15, éjfél. Ennek betartása szükséges ahhoz, hogy a kötet időben meg tudjon jelenni. Az absztraktfülön megtalálható a sablon, amilyen formátumban az absztraktokat várjuk, de egyszerű formázatlan szövegként is elküldhető, az ábrák becsatolásával és képaláírásokkal jelezve az ábrák helyét. Az absztrakthoz tartozó ábrákat külön fájlban is várjuk. Ez eltér a korábbiaktól, mi fogjuk formázni, kérem mindenki eszerint haladjon!

A szállás két kollégiumban lesz, sétatávolságra, 8-10 perc, a konferencia helyszínétől. Aki igényesebb szállást szeretne, vagy egy nappal korábban odautazna, az jelezze a regisztrációs lapon, megpróbálunk minden kívánságnak eleget tenni.

A regisztrációs díj és a szállás befizetését kitoljuk, június 15-ig, addigra már talán lehet látni, hogy hogyan alakulnak az őszi menetrendek. Ezt a befizetési határidőt június elején felülvizsgáljuk, ha szükséges, lesz lehetőség a szállásdíj és regisztráció befizetési határidejének különválasztására és elodázására is.

Ha a korlátozások nem változnak, vagy szeptemberig újak lesznek, akkor a vándorgyűlést elhalasztjuk. A kifizetett regisztrációs díjat és szállásköltséget a halasztott időpontban használjuk fel, vagy akinek nagyon szükséges, annak vissza is tudjuk utalni, ha a vándorgyűlés elmarad. Az absztraktkötet időben megjelenik.

Mindenki addig is vigyázzon magára, és jelentkezzen!

Üdvözlettel

Király Edit (a szervezőbizottság nevében)