Füst Antal emlékülés a virtuális térben - hétfőn!! Kövesse az emlékülést otthonából!

Tisztelt MFT Geomatematikai Szakosztály Tag, 
MTA Geomatematikai Albizottsági Tag!
Kedves Kolléga!

A jelenleg hazánkban is kibontakozó Covid-19 járványra való tekintettel és elsősorban ,hogy megvédjük tagtársaink egészségét a Szakosztály és az Albizottság "előre-menekül" és (nem elhalasztja, hanem) informatikai szakosztály révén a virtuális térbe helyezi át Füst Professzor Úr emlékére rendezett előadóülését.

2020.03.16-án, 13:15-tól az alábbi honlapot kell megnyitni és aki rendelkezik hangszóróval követteti a programot, mikrofonnal rendelkezők hozzá is szólhatnak, akinek webkamerája is van azt még látni is fogják a résztvevők. Mellékeltünk két fotót a működő rendszerről, ezek közül az egyikre pirossal rá is írtuk, hogy melyik alap funkciót hol találhatnak meg.

A lehetőséget továbbra is fenntartjuk ,hogy aki szeretne személyesen is részt vehet az emlékülésen (elsősorban a fiatalabb budapesti előadók) a CSFK FGI Könyvtárában, 1112 Budapest, Budaörsi út 45, II. emelet a programon, de a hangsúlyt most a virtuális találkozásra fektetjük.

Az emlékülés után összevont és kibővített MFT és MTA 'Geomat vezetőségi ülésre kerül sor, melynek témája Geomatematikai ankét 2021 után.... úgyszintén ebben a konferenciaszobában kerül megrendezésre. Kérjük a Vezetőséget és a kollégákat, hogy aki csak tud vegyen részt a megbeszélésen!

Kérjük a tagtársakat, hogy virtuális jelenlétükkel támogassák erőfeszítéseinket és a z előadók erőfeszítéseit!

A Víz izotópok térbeli eloszlása európai csapadékban - különös tekintettel az Adria-Alföld páraáramlási útvonalra c.; NKFIH támogatott szlovén-magyar projekt záró-projektbeszámolója szintén a virtuális térbe kerül megrendezésre 11:00-12:30 ig az alábbi videokonferencia szobában, erre is várjuk az érdeklődőket.

Minden tagot várunk szeretettel!

Üdvözlettel

Pécs - Budapest    

Kovács József,             Hatvani István G.,                   Fedor Ferenc
elnök (MTA Geomat..), titkár (MTA & MFT Geomat.), elnök (MFT Geomat.)