Ifjú Szakemberek Ankétja – március 27–28. Zalakaros - ELHALASZTVA!

ELHALASZTVA!!

Március 27–28. (péntek–szombat)
Zalakaros, Hunguest Hotel Freya, 8749, Zalakaros, Termál út 7.
MGE, MFT

Ifjú Szakemberek Ankétja

I. körlevél (magyar)     I. körlevél (angol)

Tisztelt Tagtársaink!

A Magyar Geofizikusok Egyesületének Ifjúsági Bizottsága és a Magyarhoni Földtani Társulat Ifjúsági Bizottsága 2020. március 27-28-án Zalakaroson rendezi meg hagyományos közös konferenciáját, az Ifjú Szakemberek Ankétját.

Az idei rendezvény előadásait 35 év alatti geológus és geofizikus előadóknak és társszerzőiknek három kategóriában hirdetjük meg:

  • elméleti,
  • gyakorlati,
  • poszter szekcióban.

Előadások
Időtartama: 15 perc (vita az előadói blokkok végén).
A bemutatók nyelve angol.
Az előadások angol, illetve magyar nyelven egyaránt megtarthatók.
Projektort és laptopot biztosítunk.
Az előadások nyilvánosak.

Poszterek
Mérete: 150 cm (magas) x 90 cm (széles).
A poszterek szövege angol nyelvű.
Poszter helyet biztosítunk.
Bemutatásuk a szokott módon, 2 részletben zajlik majd:
3 perces összefoglaló (magyarul vagy angolul, maximum 3 angol nyelvű diával),
poszter szekcióban kötetlenül.

Előadás/poszter tartalmi kivonatok
Angol nyelven, terjedelme maximum 700 szó (az ezt meghaladó kivonatokat átszerkesztjük). Az előadások/poszterek tartalmi kivonatát kérjük határidőre a rendezvény honlapján keresztül feltölteni: http://www.isza.hu/isza30/index.php/hu/ Itt a benyújtandó absztrakt formai követelménye is megtalálható. (Eloadok_neve.doc formátumban. A cím, szerző(k), tanszék/intézet a feltöltött fájlban is legyen feltüntetve!).

Előadások és részvételi szándék bejelentése: 2020. március 8. éjfél.

Regisztráció
Előadások és részvételi szándék bejelentésének határideje: 2020. március 8 éjfél.
A határidő után beérkezett előadások programba való bekerülését nem tudjuk garantálni.
Felhívjuk továbbá a jelentkezők figyelmét, hogy a szóbeli előadások számát (az időbeli korlátok miatt) 30 előadásban maximáljuk. Ezt meghaladó szóbeli előadás esetén a poszter szekcióba sorolásról egy szakmai bizottság dönt, melynek döntését az előadók kötelesek elfogadni.

A rendezvényre regisztrálni csak on-line, a http://www.isza.hu/isza30/index.php/hu/ honlapon keresztül lehet, ahol a benyújtandó absztrakt formai követelménye is megtalálható. Ha bármilyen problémája adódik a jelentkezéssel, kérjük, keresse meg a szervezőket vagy a Magyar Geofizikusok Egyesülete Titkárságát (1145 Budapest, Columbus u. 17-23. 4/401, tel: (1) 201-9815).

Részvételi díjak
A számlák három tételt tartalmaznak az alábbiak szerint

  Regisztrációs díj Szállás továbbértékesítés
(1 éjszaka)
Étkezés
(1 reggeli, 2 ebéd, 1 vacsora)
Összesen
Hallgatók* 12000.- Ft 10000.- Ft 8000.- Ft 30000.- Ft/fő
Dolgozók 23000.- Ft 10000.- Ft 8000.- Ft 41000.- Ft/fő

* Kedvezményes díj nappali tagozatos diák és doktorandusz hallgatóknak

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t és az idegenforgalmi adót. A számla végösszegét adózási okokból szét kell bontanunk (étkezés, szállás, regisztrációs díj).

A rendezvényen való részvételhez a teljes részvételi díjat ki kell fizetni, részfizetés nem lehetséges.
A rendezvényen csak az előzetesen befizetett, regisztrált résztvevők vehetnek részt és tarthatnak előadást, helyszíni fizetést nem tudunk elfogadni.

Felhívjuk az MGE és az MFT azon előadást tartó egyetemista vagy doktorandusz tagjainak figyelmét, akiknek problémát jelent a részvételi díj kifizetése, hogy az MGE tagok, a Magyar Geofizikusok Egyesületének Elnökségéhez fordulhatnak támogatásért, melynek feltétele a legalább 1 éves Egyesületi tagság (az Egyesület vezetőségének döntése értelmében a SZJA 1%-ából származó bevételt az előadást tartó fiatalok részvételének elősegítésére kívánja felhasználni). Az MFT tagokat a Magyarhoni Földtani Társulat részesíti támogatásban. A támogatást az on-line regisztráció során is kell kérni, majd írásban elküldeni a kérelmet az MGE-nek, illetve az MFT-nek. Az MFT támogatásra csak azon nappali tagozatos egyetemi hallgatók jogosultak, akik 2019-ben rendelkeznek aktív MFT tagsággal.

Kérjük, hogy amint megkapta a díjbekérőt, melyen szerepel, hogy  Önnek milyen összeget kell befizetni részvételi díjként (ez eltérő lehet, mivel a MGE, valamint az MFT tagjai hallgatóként más és más kedvezményt kaphatnak) szíveskedjen átutalni a  díjbekérőn szereplő összeget az alábbi bankszámla számra:

Kedvezményezett neve: Magyar Geofizikusok Egyesülete
Bankszámla száma: 10200830-32310195-00000000
Amint az összeg megérkezik a bankszámlára, Ön kap egy számlát a befizetésről.

Kérjük a jelentkezéskor egyértelműen tüntesse fel, hogy kinek a nevére, címére kéri kiállítani a számlát, mivel az érvényes számlázási szabályok szerint végszámlát sztornózni csak akkor lehet, ha meghiúsul a teljesítés (nem vesz részt a rendezvényen a jelentkező).  Másik névre és címre új végszámlát nem áll módunkban kiállítani. A fent leírtak miatt kérjük nyomatékosan, hogy gondolják át a regisztráció előtt, kinek a nevére és címére kérik a számlát kiállíttatni.

A távolabbról érkezőknek lehetősége van március 26-án éjszakára szállást foglalni, de ezt a szállásköltséget (10.000.- Ft, mely tartalmazza a következő napi reggelit és az idegenforgalmi adót) mindenkinek saját magának kell fizetnie, a részvételi díjon felül. Ebben az esetben kérjük, hogy a regisztrációkor a 0. éjszakát is szíveskedjenek bejelölni, amennyiben azt igénylik.

A rendezvényen a legjobb ifjú előadók értékes díjakat vehetnek át az említett kategóriákban, a felkért zsűri, a szponzorok és a közönség döntése alapján.

Az egyesületek által felajánlott díjakat csak egyesületi tagoknak van módunkban odaítélni.

Az Ifjú Szakemberek Ankétja szakmai továbbképzési célú rendezvénynek minősül. SZJ száma: 74.87.15.0.

Helyszín:
Hunguest Hotel Freya Zalakaros
8749, Zalakaros, Termál út 7.
Telefon:    +36 93 340 125    
E-mail: hotelfreya@hunguesthotels.com

Érkezés a hotelhez
A hotel megközelíthetőségéről bővebb információ a https://www.hunguesthotels.hu/hu/kapcsolatok/ oldalon érhető el. A vendégek részére ingyenes parkolóhelyet biztosítanak.