Ifjú Szakemberek Ankétja

Március 31.–április 1. (péntek–szombat)
Kaposvár
MAGYAR GEOFIZIKUSOK EGYESÜLETE, MAGYARHONI FÖLDTAN TÁRSULAT

A Magyar Geofizikusok Egyesületének Ifjúsági Bizottsága és a Magyarhoni Földtani Társulat Ifjúsági Bizottsága 2017. március 31. - április 1-jén Kaposváron, a Kapos Hotel épületében rendezi meg hagyományos közös konferenciáját, az
 

Ifjú Szakemberek Ankétját.

Részletek a www.isza.hu honlapon

Letölthető meghívó: magyar nyelvű, angol nyelvű

Az idei rendezvény előadásait 35 év alatti geológus és geofizikus előadóknak és társszerzőiknek három kategóriában hirdetjük meg:
- elméleti,
- gyakorlati,
- poszter szekcióban.

Előadások
- Időtartama: 15 perc (vita az előadói blokkok végén).
- A bemutatók nyelve angol.
- Az előadások angol, illetve magyar nyelven egyaránt megtarthatók.
- Projektort és laptopot biztosítunk.
- Az előadások nyilvánosak.

Poszterek
- Mérete: 150 cm (magas) x 90 cm (széles).
- A poszterek szövege angol nyelvű.
- Poszter helyet biztosítunk.
- Bemutatásuk a szokott módon, 2 részletben zajlik majd:
      - 3 perces összefoglaló (magyarul vagy angolul, maximum 3 angol
         nyelvű diával),
      - poszter szekcióban kötetlenül.

Előadás/poszter tartalmi kivonatok
Angol nyelven, terjedelme maximum 700 szó (az ezt meghaladó kivonatokat átszerkesztjük). Az előadások/poszterek tartalmi kivonatát kérjük határidőre a http://www.isza.hu lapon keresztül feltölteni, ahol a benyújtandó absztrakt formai követelménye is megtalálható. (Eloadok_neve.doc formátumban. A cím, szerző(k), tanszék/intézet a feltöltött fájlban is legyen feltüntetve!).

Abstract_template

Előadások és részvételi szándék bejelentése: 2017. február 20.

Regisztráció
Előadások és részvételi szándék bejelentésének határideje: 2017. február 20.
A határidő után beérkezett előadások programba való bekerülését nem tudjuk garantálni.
Felhívjuk továbbá a jelentkezők figyelmét, hogy a szóbeli előadások számát (az időbeli korlátok miatt) 30 előadásban maximáljuk. Ezt meghaladó szóbeli előadás esetén a poszter szekcióba sorolásról egy szakmai bizottság dönt, melynek döntését az előadók kötelesek elfogadni.

A rendezvényre regisztrálni csak on-line, a http://www.isza.hu honlapon keresztül lehet, ahol a benyújtandó absztrakt formai követelménye is megtalálható. Ha bármilyen problémája adódik a jelentkezéssel, kérjük, keresse meg a szervezőket vagy a Magyar Geofizikusok Egyesülete Titkárságát (1145 Budapest, Columbus u. 17-23. 4/401, tel/fax: (1) 201-9815).

Részvételi díjak
A számlák három tételt tartalmaznak az alábbiak szerint

A) Regisztrációs díj
B) Szállás továbbértékesítés (1 éjszaka)
C) Étkezés (1 reggeli, 2 ebéd, 1 vacsora)
D) Összesen

Hallgatók
A) 12 000 Ft
B) 8 000 Ft
C) 9 000 Ft
D) 29 000 Ft/fő
Kedvezményes díj nappali tagozatos diák és doktorandusz hallgatóknak.

Dolgozók
A) 23 000 Ft
B) 8 000 Ft
C) 9 000 Ft
D) 40 000 Ft/fő

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t. A számlát adózási okokból kell szétbontanunk.
A rendezvényen való részvételhez a teljes összeget ki kell fizetni.
A rendezvényen csak az előzetesen befizetett, regisztrált résztvevők vehetnek részt és tarthatnak előadást, helyszíni fizetést nem tudunk elfogadni.

Felhívjuk az MGE és az MFT azon előadást tartó egyetemista vagy doktorandusz tagjainak figyelmét, akiknek problémát jelent a részvételi díj kifizetése, hogy az MGE tagok, a Magyar Geofizikusok Egyesületének Elnökségéhez fordulhatnak támogatásért, melynek feltétele a legalább 1 éves Egyesületi tagság (az Egyesület vezetőségének döntése értelmében a SZJA 1%-ából származó bevételt az előadást tartó fiatalok részvételének elősegítésére kívánja felhasználni). Az MFT tagokat a Magyarhoni Földtani Társulat részesíti támogatásban, amelyet az on-line regisztráció során kell kérni. A támogatásra csak azon nappali tagozatos egyetemi hallgatók jogosultak, akik 2017-ben rendelkeznek aktív MFT tagsággal.

Kérjük, hogy amint megkapta az értesítést, hogy Önnek milyen összeget kell befizetni részvételi díjként (ez eltérő lehet, mivel a MGE, valamint az MFT tagjai hallgatóként kedvezményt kaphatnak) szíveskedjen átutalni az értesítésben szereplő összeget az alábbi bankszámla számra:
Kedvezményezett neve: Magyar Geofizikusok Egyesülete
Bankszámla száma: 10200830-32310195-00000000

Amint az összeg megérkezik a bankszámlára, Ön kap egy előleg számlát a befizetésről, majd a rendezvény után egy végszámlát állítunk ki. Kérjük a jelentkezéskor egyértelműen tüntesse fel, hogy kinek a nevére, címére kéri kiállítani a számlát.

A távolabbról érkezőknek lehetősége van március 30-án éjszakára szállást foglalni, de ezt a szállásköltséget (8000.- Ft, mely tartalmazza a következő napi reggelit és az idegenforgalmi adót) mindenkinek saját magának kell fizetnie, a részvételi díjon felül.

A rendezvényen a legjobb ifjú előadók értékes díjakat vehetnek át az említett kategóriákban, a felkért zsűri, a szponzorok és a közönség döntése alapján.

Az egyesületek által felajánlott díjakat csak egyesületi tagoknak van módunkban odaítélni.

Az Ifjú Szakemberek Ankétja szakmai továbbképzési célú rendezvénynek minősül. SZJ száma: 74.87.15.0.

Helyszín:
Kapos Hotel
7400 Kaposvár, Kossuth Tér
Telefon/Fax.:    +36–82–510–279
+36–82–510–398
E-mail: info@kaposhotel.hu

Érkezés autóval
Kapos Hotel Parkolóház GPS Koordinátái: 46 21. 25 92 N, 17 47. 15 36 E
A vendégek részére napi 1000 Ft/autó díjért zárt parkolóhelyet biztosítanak. A parkolóházat a Kontrássy utca felől lehet megközelíteni.

Érkezés vasúttal vagy autóbusszal
A vasút állomás és az autóbusz pályaudvar egymás szomszédságában található. Innen kb. 10 perc sétával elérhető a Kapos Hotel.