Általános Földtani Szakosztály

Alapítás éve: 1969.

Az Általános Földtani Szakosztály tevékenységét a Budapesti Területi Szervezet keretében látja el, vezetősége azonos.

Tisztújítás 2018.

Tisztelt Tagtársak!
A Magyarhoni Földtani Társulat Általános Földtani Szakosztálya és Budapesti Területi Szervezete összevont vezetőségének mandátuma idén tavasszal lejár. A szakosztály és területi szervezet elnöksége és a Jelölő Bizottság (elnök: Selmeczi Ildikó, tagok: Botfalvai Gábor, Lantos Zoltán) kéri a tagságot, hogy az alábbi található linken keresztül tegyen javaslatot az új 3 éves ciklus vezetőségére! A jelölhető tagok listáját két file-ba gyűjtöttük: Budapesti Területi Szervezet tagjai    Általános Földtani Szakosztály  tagjai
 
 
A vezetőség 5 tagú, elnök, titkár és három elnökségi tag (jelenlegi elnökség: elnök: Kercsmár Zsolt, titkár: Sebe Krisztina, tagok: Budai Tamás, Csillag Gábor, Sztanó Orsolya). A jelölőlapon elnökre, titkárra és 3 elnökségi tagra, összesen 5 főre tehetnek jelölést.
 
Kérjük a jelölést legkésőbb 2018. április 3-ig tegyék meg! Április 3-a után érkezett jelöléseket a Jelölő Bizottság nem tudja figyelembe venni!
 
Az MFT ÁFSZ és BTSZ 2018. április 12-én (csütörtök) 15 órai kezdettel, Bakonyjákón (Forrás Vendégház) tartja a szakmai előadóüléssel (A Bakony felső-kréta képződményei és a hazai dinoszaurusz kutatás földtani eredményei) egybekötött tisztújító taggyűlését, amit másnap terepbejárás követ Iharkút és Ajka környékén. A rendezvényre minden kedves tagtársunkat szeretettel meghívunk! Jelentkezni akár az előadóülés és a tisztújítás napjára, akár mindkét napra, a hamarosan kiküldendő jelentkezési lapon lehet!
 
Tisztelettel,
a Jelölő Bizottság
 

Vezetőség 2015-2018.
Elnök
: Kercsmár Zsolt
Titkár: Sebe Krisztina
Vezetőségi tagok: Budai Tamás, Csillag Gábor, Sztanó Orsolya
Póttagok Koroknai Balázs, Magyari Árpád
                                                      

Vezetőség 2012-2015.
Elnök: Kercsmár Zsolt
Titkár: Sebe Krisztina
Vezetőségi tagok: Budai Tamás, Csillag Gábor, Fodor László

Vezetőség 2009-2012.
Elnök: Budai Tamás
Titkár: Koroknai Balázs
Vezetőségi tagok: Babinszki Edit, Csillag Gábor, Fodor László, Hips Kinga, Kercsmár Zsolt, Lantos Zoltán, Maros Gyula, Selmeczi Ildikó

 

Aktualitások Események Publikációk Történet