Vándorgyűlés2019 - kivonatok, kiadvány

A VÁNDORGYŰLÉS TERVEZETT KIADVÁNYAI

 

Abstract kötet (elektronikus, ISBN számmal)

 A kivonatok sablonja május 1-től letölthető a Vándorgyűlés honlapjáról (https://foldtan.hu/hu/foldtudomanyi_vandorgyules_2019). A kivonat terjedelme nem haladhatja meg az 1 oldalt, azonban fekete-fehér ábrát és táblázatot további 1 oldalon tartalmazhat. Az ábrákat fekete fehér színben olvasható formában kell elkészíteni.

Az abstract kötetet CD változatban a konferencia minden résztvevője megkapja, illetve letölthető lesz a honlapról.
Az előadások vagy poszter előadások kivonatát 2019. június 30-ig kell megküldeni, az mft@mft.t-online.hu, valamint a piros.olga@mbfsz.gov.hu címre


Konferencia kötet (elektronikus, ISBN számmal)

A konferencia előadásait elektronikus formában megjelentetjük. Ehhez várjuk max. 4 olda­las terjedelemben az előadások szövegét, angol nyelvű összefoglalóval, színes ábrákkal, 2019. július 31-ig A cikkek sablonja május 1-től letölthető a Vándorgyűlés honlapjáról (https://foldtan.hu/hu/foldtudomanyi_vandorgyules_2019).
Az előadások vagy poszter előadásokból készített cikkeket 2019. július 30-ig kell megküldeni, az mft@mft.t-online.hu, valamint a piros.olga@mbfsz.gov.hu címre


Kirándulásvezető (nyomtatott, ISBN számmal)

A konferenciához kapcsolódó terepi bejárások kirándulásvezetőjét mindazok meg­kapják, akik a kiránduláson részt vesznek.